top of page
Heraanleg vloer in werkplaats

Betonvloeren voor industrie

Van uitgewassen beton voor uw magazijn of terrein tot een naadarme fabrieksvloer

Industriële betonvloeren

Wenst u een funderingsplaat? Uitgewassen beton voor parking, tankstation of terrein? Slijtvaste betonnen vloeren voor uw magazijn, loods of werkvloer? Een naadarme fabrieksvloer?

A-Z Betonvloeren is gespecialiseerd in hoogwaardige betonvloeren voor industriële doeleinden binnen en buiten. Wij staan u graag met raad en raad bij, van ontwerp tot uitvoering, van eventuele nivelleringswerken tot het storten, van ruwstort tot afgewerkte vloer … alles is mogelijk! Ook voor herstellingen kunt u bij ons terecht.

Mol - fabrieksruimte Verlipack

Betonvloer op maat van uw bedrijvigheid

De combinatie van een jarenlange expertise van de zaakvoerder, een gespecialiseerd team en een up-to-date machinepark maken onze onberispelijke huidige reputatie bij mening aannemer en bouwheer van industriële gebouwen. Hierbij komen een uitstekende dienstverlening, respect voor gemaakte afspraken en vakkundig advies op de eerste plaats. Wij weten als geen ander hoe een industriële vloer zich onderscheidt van andere betonvloeren en wat de speciale eisen zijn die hierbij komen kijken.

Zandhoven - werkatelier

Renotec Brussel

Renotec Brussel

Colruyt Schaarbeek

Colruyt Schaarbeek

Alma Mol

Alma Mol
Zandhoven - werkatelier

Bekijk alvast enkele referenties en aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie of een offerte op maat!

bottom of page