top of page
's Gravenwezel - woonruimte

Betonvloeren voor privé

Van funderingsplaten tot woonbeton

Een betonnen vloer in huis, een betonnen terras, oprit of tuinpad?

Een betonvloer beperkt zich al lang niet meer tot enkel industriële toepassingen, maar vindt ook meer en meer zijn weg naar privé woningen. A-Z Betonvloeren is thuis in betonvloeren in en rond huis. Architecten en bouwheren kiezen in hun bouwproject vaak voor een ‘industriële look’, omdat een betonvloer binnen of buiten een prachtige meerwaarde kan geven. Een gepolierde betonvloer krijgt ook de voorkeur omwille van het gunstige prijskaartje in sommige toepassingen.

Mol - fabrieksruimte Verlipack

herk de stad

De veelzijdigheid van beton in en rond huis

De mogelijkheden van betonvloeren zijn eindeloos: een gepolijste of halfgepolijste betonvloer, een gekleurde glad gepolijste betonnen vloer voor showrooms, lofts of garages, een minimum aan krimpvoegen of het inzagen van tegels van 1m op 1m, …

A-Z Betonvloeren realiseert woonbeton, betonnen terrassen, betonnen opritten en tuinpaden , funderingsplaten en andere betonvloeren voor privé toepassingen.

Betonvloer wel of niet doen?

Gepolierde betonvloeren zijn en blijven wel industriële vloeren. Indien kleurverschillen, lichte scheurvorming en haarscheurtjes, lichte oneffenheden of een iets minder gladde randafwerking onaanvaardbaar zijn, is een betonvloer wellicht niet de beste keuze.

Daarom raden wij aan om voldoende referentievloeren (en niet alleen de perfect geslaagde) van dichtbij te gaan bekijken om teleurstellingen achteraf te vermijden.

's Gravenwezel - woonruimte
Zandhoven - werkatelier

De beste keuze is een doordachte keuze

Uiteraard staat A-Z Betonvloeren u met plezier bij om de voor- en nadelen van een betonvloer af te wegen en 100% eerlijk met u te bespreken. Contacteer ons voor meer informatie of een offerte op maat!
bottom of page